A műsorról

DSCF8652Az Új Mezőgazdasági Magazin a Kecskeméti Televízió csatornáján indult el. Hat év eltelte után az addig többnyire regionális információkkal foglalkozó magazin, 2000 év októberétől felkerült a Magyar ATV csatornájára. A már tizenkettedik esztendeje itt futó műsor információkat, érdekességeket, újdonságokat mutat be a mezőgazdaság háza tájáról, de nem csak a mezőgazdaságból élőknek. Teszi ezt azért is, mert szinte nincsen olyan ember az országban, akinek valamilyen kötődése ne lenne a mezőgazdasághoz vagy a vidéki élethez. Az Új Mezőgazdasági Magazin rendszerint az aktuális napi témákhoz köti beszámolóinak, riport összeállításainak tartalmi megjelenését. Az egyetlen magazin, a mezőgazdasági témájú műsorok között. A magazin stábja, minden évszakban megjelenik a legfontosabb mezőgazdasági, élelmiszeripari, környezetvédelmi rendezvényeken. Azokról beszámol és érdekes háttér információkkal látja el a nézőt.

A műsor készítői nagy szakmai felkészültséggel rendelkező tapasztalt televíziósokból verbuválódtak. Az Új Mezőgazdasági Magazin szerkesztő producere 2006 márciusában az év "Szakújságírója" elismerésben részesült.

A magazin készítése – forgatása és az utómunkálatok – digitális technikával történik. A Magyar ATV csatornáját, így a mi műsorunkat is az ország túlnyomó többségében látni lehet. Ez a kábelhálózatok és a UPC, DIGI TV fejlődésével tovább növekszik. Egyre nagyobb az igény arra, hogy az Új Mezőgazdasági Magazin nézhetőségét ne korlátozza a kötött műsoridő, ezért úgy döntöttünk, hogy a magazin és a mezőgazdasági, vidéki témák után érdeklődők az Interneten is megnézhetik műsorunkat akkor, amikor az számukra a legmegfelelőbb.

Az Új Mezőgazdasági Magazin a Magyar ATV külső, önálló, önfenntartó produkciója. Partnereink között vannak az ország vezető mezőgazdasági cégei, vállalkozásai. Magazinunk jelentős szakmai segítséget kap a Vidékfejlesztési Minisztérium vezetésétől és szakember gárdájától.pecsvarad.01.Sub.11

Honlapunkon közlemények, reklámok elhelyezhetők.
Érdeklődni illetve árajánlatot kérni az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet.

Legyen Ön is partnerünk!
Stábunk reklámfilmek, referenciafilmek készítését is vállalja.

Várja Önöket a képernyő illetve az Internet elé az Új Mezőgazdasági Magazin szerkesztő - producere: ASZÓDI JÁNOS.